Логотип Української TYPO3 громади
 
Українська TYPO3 громада
Головна ⁄ Форум

Форуми Української TYPO3 громади

Проблема з sr feuser register


Автор Повідомлення
Повідомлення створено: 11. 03. 2012 [14:35]
vitalko
Віталік Андреєв
Автор теми
Зареєстрован(а) с: 11.03.2012
Повідомлення: 24
Плагін sr feuser register встановився успішно відображається на сайті але при реєстрації користувача мене перекидає на головну сторінку а сама реєстрація не проходить ... тобто в System_Folder серед користувачів новий користувач не з'являється ... так само з оновленням даних вже зареєстрованого користувача ... воно їх не оновлює ... підкажіть будь ласка як вирішити дану проблему??? я початківець в даній системі banghead.gif
Розділ констант виглядає тако:
plugin.tx_srfeuserregister_pi1.confirmPID = 22
plugin.tx_srfeuserregister_pi1.editPID = 21
plugin.tx_srfeuserregister_pi1.registerPID = 20
plugin.tx_srfeuserregister_pi1.confirmInvitationPID = 0
plugin.tx_srfeuserregister_pi1.linkToPID = 0
plugin.tx_srfeuserregister_pi1.loginPID = 20
plugin.tx_srfeuserregister_pi1.pid = 14
plugin.tx_srfeuserregister_pi1.userGroupUponRegistration = 1
plugin.tx_srfeuserregister_pi1.userGroupAfterConfirmation = 1
Повідомлення створено: 11. 03. 2012 [20:55]
administrator
Василь Мосійчук
Зареєстрован(а) с: 23.11.2010
Повідомлення: 44
..., вам всього на всього потрібно уважно прочитати документацію і відповідно до неї налаштувати даний додаток. Є параметр, який вказує системі, що робити після ідентифікації користувача, теж саме і щодо реєстрації користувача.

Зі своєї практики скажу, що таких проблеми не виникало але вони вирішувались після детально вивчення документації.

Ми завжди вам раді
=================
Українська TYPO3 громада
Повідомлення створено: 12. 03. 2012 [08:44]
vitalko
Віталік Андреєв
Автор теми
Зареєстрован(а) с: 11.03.2012
Повідомлення: 24
Якшо вам не важко то чи правильно я зрозумів документацію:
1. Встановив розширення, встановив static_info_tables,div2007,kb_md5fepw... добавив в головний шаблон FE User Registration CSS-styled і static_info_tables.
2. Створив системну папку в якій створив 2 друпи з id=1 i id=2 s id системної папки 14. в описі констант головного шаблону дописав
TYPOSCRIPT
plugin.tx_srfeuserregister_pi1.pid = 14
plugin.tx_srfeuserregister_pi1.userGroupUponRegistration = 1
plugin.tx_srfeuserregister_pi1.userGroupAfterConfirmation = 2

3. Створив сторінку в якій відобразив дане розширення і опцію Plugin Options: Default а також точку доступу зробив System Folder і відповідно дописав такий рядок в константи
TYPOSCRIPT
plugin.tx_srfeuserregister_pi1.loginPID = 19

4. створив аналогічну другу сторінку але Plugin Options:Greate і доступ до сторінки зробив: Скрить после входа в систему і дописав код
TYPOSCRIPT
plugin.tx_srfeuserregister_pi1.registerPID = 20

5.створив аналогічну третю сторінку але Plugin Options:Edit і доступ до сторінки зробив: для групи з id=2 ну і дописав
TYPOSCRIPT
plugin.tx_srfeuserregister_pi1.editPID = 21

6. ну і накінець створив четверту сторінку в опціях якої обрав не відображати в меню.. додав дане розширення опція Plugin Options: Defaultі відповідний код в константи
TYPOSCRIPT
plugin.tx_srfeuserregister_pi1.confirmPID = 22

якщо вам неважко може підкажете що я упустив чи може я ше десь не всю документацію по встановленні дочитав... просто пишу дипломну і з даною системою зіткнувся вперше тому в мене виникає так багато на ваш погляд елементарних запитань.

[Повідомлення редагувалось 3 раз(ів), останній раз 12.03.2012 в 08:52.]
Повідомлення створено: 14. 03. 2012 [17:49]
administrator
Василь Мосійчук
Зареєстрован(а) с: 23.11.2010
Повідомлення: 44
Ні, не важко. У вас скоріш за все є проблеми з установкою чи то з налаштуванням. Я розумію що ви намагаєтесь охопити все і зразу. TYPO3 хороша система але вона не для швидкого освоєння.

Ми завжди вам раді
=================
Українська TYPO3 громада